Set hometown at Inn

Feedback, bugs, and general gameplay related discussion.
hagah
Sojourner
Posts: 51
Joined: Sun Aug 21, 2005 2:55 am
Location: floorida

Set hometown at Inn

Postby hagah » Thu Nov 04, 2010 12:45 pm

A'la world of warcraft, being able to set your hometown at an Inn would be very beneficial to those of us who would like to explore and take more risks but don't want to at the expense of dying and then having to spend the next 20 minutes getting back to wherever we were.

Seems like a fairly simple code update, I would love to see happen.

Thanks for your consideration.
Desirsar
Sojourner
Posts: 40
Joined: Sun Feb 22, 2009 8:34 pm

Re: Set hometown at Inn

Postby Desirsar » Fri Nov 19, 2010 2:44 am

He with the 7000 room CMUD map bumps this thread. :)
Dalar
Sojourner
Posts: 4876
Joined: Sun Feb 25, 2001 6:01 am

Re: Set hometown at Inn

Postby Dalar » Tue Nov 30, 2010 2:38 am

Jake likes little boys.
It will be fixed in Toril 2.0.
Aremat group-says 'tanks i highly suggest investing 20 silver in training weapons from cm to cut down on the losing scales to shield'

Return to “T2 Gameplay Discussion Archive”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests